Kozmetikai szolgáltatások
Valljuk, hogy ami a bőrünkre kerül, az a testünkbe is bejut. Éppen ezért képviseli minden termékünk és szolgáltatásunk a lehető legmagasabb minőséget.
IMG_3398
Youth Intensive Fiatalító kezelés

Intenzív ráncfeltöltő és feszesítő kezelés ultramodern hatóanyagokkal a bőr öregedése ellen. A fiatalító kezelés alatt bőre 90 percnyi tökéletes pihenés és relaxáció közben látványosan megfiatalodik! A kezelés fő hatóanyagai, a sáfránylevél és japán akác kivonat, illetve a peptidek, azaz a βP3. TRI-COMPLEX™, felveszik a harcot a bőr öregedését okozó környezeti tényezők, illetve az oxidatív stressz ellen. Tapasztalja meg az évekkel megfiatalodott üde bőr érzetét – már egyetlen kezelés után látványos eredmények!

19 500 Ft
IMG_3398
Energizing Intensive feltöltő kezelés

A Sothys intenzív kezelése visszaadja a bőrnek az elveszett energiát, így az újra bársonyos tapintású és ragyogó fényű lesz. Az univerzális kezelés bőrtípustól és életkortól függetlenül mindenkinek a legmegfelelőbb ápolást biztosítja. Az Energizing kezelés férfiak számára is kifejezetten ajánlott!
Eredmények 1 kezelés után: +25%-kal bársonyosabb bőr és 100%-osan ragyogó bőr.

18 000 Ft
IMG_3398
Hydra 3Ha Hyaluron arckezelés

Merüljön el a Sothys különleges élményt biztosító, egyedülálló, tripla hialuronsavas hidratáló arckezelésében. A kezelés minden életkorban és bármilyen bőrtípusra ajánlott. Különlegessége a 6 lépcsős kezelési protokoll és a Digi-esthétique speciális akupresszúrás masszázs kombinálva a legújabb aktív hatóanyagokkal. Eredmény: a bőr hidratáltsága 71%-kal megnövekszik!

18 000 Ft
IMG_3398
Resurfacing bőrmegújítás

Megújító kezelés a fiatalos, üde bőrért! A kezelés orvosi technológián alapul (Cosmeceutic irányzat), célja a bőr természetes egyensúlyának visszaállítása. Azonnali és hosszantartó eredményt biztosít!

Eredmények: tisztább, ragyogóbb arcvonások, hidratált, puha és sima bőr. A Resurfacing kezelés tisztítással is kiegészíthető.

16 000 Ft
IMG_3398
Glysalac hámlasztás

A Sothys legújabb bőrmegújító kezelését az orvos-kozmetikai eljárások ihlették és a kozmetikus szakértelme teszi teljessé. A kémiai hámlasztáson alapuló kezelés hatóanyagai a glikolsav és a szalicilsav. A kezelés számos bőrproblémára kínál tökéletes megoldást: megszünteti a sápadtságot, üdévé és fényessé varázsolja az arc bőrét, mérsékli a mimikai ráncokat és a régi hegeket, illetve olajos bőr esetén csökkenti a faggyútermelődést. A kezelést egy kényeztető arcmasszázs teszi teljessé.

11 000 Ft
IMG_3398
High protection szemkörnyék fiatalítás

Exkluzív szemkörnyék ápoló kezelés, mely egyszerre szünteti meg a szem alatti sötét karikákat, a szemhéj duzzanatát és feltölti a ráncokat is. Eredmények 3 kezelés után: 36%-kal kevesebb felszíni ránc, 38%-kal kevesebb szem körüli karika és 100%-os eredmény a duzzadt szemhéj ellen.

8 000 Ft
Dr. Grandel beautygen kezelés

A Beautygen kezelés fő hatóanyaga a 2014-ben „Legjobb aktív hatóanyag” díjat nyert Havasi alga kivonat, amely erőteljes DNS regeneráló tulajdonsággal rendelkezik, ezáltal a bőröregedést képes lassítani, a sejtkárosodás helyreállításában aktívan részt vesz. A hidratációt, a bőr táplálását a kezelésben olyan további hatóanyagok biztosítják, mint a Tengeri gyöngy, a Plankton kivonat, Anti-age peptidek, Vadrózsa olaj.

18 600 Ft
Japán cosmo lifting kezelés

A japán Cosmo Lifting módszer segítségével az arc éveket fiatalodhat természetes módon.

A kezelés során az arc szöveteit, izmait mélyen megdolgozzuk, illetve stimuláljuk az arc 21 akupunktúrás pontját és a nyirokrendszert egyaránt.
A bőr legfelső rétegének ilyen módon történő megmasszírozásával ingereljük a meridiánokat és az arcidegeket is, így aktiváljuk a meridiánokhoz és a központi idegrendszerhez kapcsolódó zónákat, amellyel teljes egyensúly teremtődik az arcon és az egész testben.

18 600 Ft
Hyamatrix arcplasztika

HYAMATRIX® hyaluronsavas kezelés két fő minőségi komponense a módosított molekulamérettel rendelkező hyaluronsav és a mátrix peptidek. A destrukturált hyaluronsav rendkívül kis méretű molekuláinak köszönhetően könnyen behatol a bőr mélyebb rétegeibe. Pótolja a sejtközötti állomány szerkezetében fellelhető hyaluronsav hiányt, jó alapot biztosítva ezáltal a szilárd mátrix váz képzésének, így javítva a bőr rugalmasságát.
A mátrix peptid optimális feltételeket biztosít a sejtek fiziológiai osztódásához és a bőr megújulásához.
A kezelés képes csökkenteni a bőr biológiai korát injekciós beavatkozás nélkül.

24 800 Ft
Kurland Permanent Contour pecsétmasszázs kezelés arcra és testre

Az alpesi natúrkozmetikumokat gyártó Kurland cég Permanent Contour® arc és testkezelései során tiszta, 100%-os gyógynövényekkel megtöltött, egy speciális készülék segítségével folyamatos meleg gőzzel átitatott “pecsétek” hatóanyagait juttatjuk be a bőr mélyebb rétegeibe.

18 800 Ft (arcra)
20 800 Ft (test)
25 800 Ft (testpakolással)
Tű nélküli mezoterápiás kezelés

Nobel díjas hatóanyagbeviteli eljárás, mellyel hyaluronsavat, vitaminokat, növekedési faktorokat, ásványi anyagokat juttatunk a bőr mélyebb rétegeibe.
Az eredmény kisimult, feszesebb, élettel teli arcbőr, megemelkedett kontúrok, ragyogó hatás.

18 000 Ft
IMG_6796
Nyitrai Tünde
kozmetika
+36 70 617 5529
1502754_10152183052244540_1055180570_o
Kovács Bea
kozmetika
+36 20 532 8314