Masszázs
Szalonunkban az alábbi masszázsokkal és terápiákkal várjuk.
Svédmasszázs

A svédmasszázs során alapvető a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle károsanyag-lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Fokozódik a nyirokkeringés, nő az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, javul az emésztés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés. Masszázs után növekedhet az izomzat teljesítőképessége, az izommunka gyorsabbá és kitartóbbá válhat.

60 perc: 7 000 Ft
90 perc: 9 200 Ft
Ayurveda Abhyanga

Az ayurvedikus masszázsok több ezer éve ismeretesek szerte Indiában. Lassú, nyugodt, finom mozdulatokkal a test energia pályái (nadik) mentén végzett simító jellegű masszázs, melynek elsődleges célja az izmok ellazítása, a méreganyagok eltávolítása és a nyirokrendszer beindítása. A masszázs és a meditatív állapot segítségével áttörhetők az energia blokkok, gátak, mellyel segíthető az energia (prana) újbóli áramlása, az egészség helyreállítása.Az abhyanga masszázs legelső és fontos lépése a kezelendő személy típusának (Vata, Kapha, Pitta) meghatározása. Erre azért van szükség, mert a masszázs mindig “személyre szabottan” történik.

A dosha-típus meghatározza a kezelés során használt bázis és harmonizáló esszenciális olajokat.

60 perc: 9 000 Ft
90 perc: 11 200 Ft
kínai masszázs

A kínai masszázs ruhában, szárazon történik. A teljes test átmasszírozása során a meridiánok pályáját követjük, valamint kezeljük az általános akupresszúrás pontokat. A kínai masszázsnál kimozgatjuk a végtagokat, ízületeket, így enyhíthetőek a reumatikus és mozgásszervi panaszok.Az akupontok kezelésével megszüntethetők az energiablokkok, így a qi (csí) szabadon áramolhat, javul a közérzet, beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

60 perc: 6 800 Ft
90 perc: 8 900 Ft
Indiai fejmasszázs
A masszázs során a széken ülő páciensnek nem csak a fejét, de a hát felső szakaszát, a nyakat, a karokat, a fejbőrt (skalp) és az arcát is masszírozzuk. A masszázst általában ruhában, szárazon végezzük, de gyógynövényes olajokkal fokozhatjuk hatását.
Az indiai fejmasszázs stimulálja a vérkeringést, jótékony hatással van a hajra és a fejbőrre.A masszázs hatására oldódik a stressz, az idegesség, enyhül az ezekből adódó szemfáradtság és fejfájás. Csökkennek a nyak- és vállfájdalmak, megnyugtat, felfrissít.
60 perc: 6 800 Ft
90 perc: 8 900 Ft
Frissítő talpmasszázs

A talpon a teljes emberi test kivetülése megtalálható. Minden testrésznek, szervnek megtalálható a reflexpontja / reflexzónája. Ezeknek a zónáknak a masszírozásával, ingerlésével üzenetet küldünk az adott szerv felé, melynek hatására beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.
A módszer természetesen alkalmazható abban az esetben is, ha csak egy kis kényeztetésre vágyik gyermekünk, párunk, vagy a fáradt lábakat kell életrekelteni.

30 perc: 4 700 Ft
45 perc: 5 800 Ft
60 perc: 7 000 Ft
KM
Katona Mihály
masszázs
+36 30 338 0616